Gastheer/Gastvrouw Joris’ Kerstboom

Gastheer/gastvrouw bij events en opnames van tv programma’s.

Voor de feestelijke maand december zijn wij op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor het tv-programma Joris’ Kerstboom.

Wij zoeken mensen van minimaal 18 jaar, die representatief en communicatief vaardig zijn.

Het gaat erom mensen op hun gemak te stellen, te activeren om mee te doen aan een leuke actie waarbij ze iemand in het zonnetje zetten.

We zoeken mensen die persoonlijk en respectvol een luisterend oor kunnen bieden en de juiste vragen stellen, zodat mensen zich gehoord voelen.

Joris’ Kerstboom is een programma van de KRO-NCRV met Joris Linssen. In 11 steden in Nederland staat Joris’ Kerstboom. De gedachte van het programma is, dat mensen een bijzonder persoon in hun leven in het licht zetten, met een speciale reden.

Wij zoeken gastvrouwen/gastheren, die dit evenement gaan begeleiden, oftewel, die voorbijgangers uitnodigen om mee te doen aan Joris’ Kerstboom, zodat de boom vol komt te hangen met mooie wensen. Er wordt gewerkt in teams van 2 personen. Meestal 3 dagen per locatie. Op één van de 3 dagen vinden de opnames met Joris Linssen plaats, op de andere dagen is het de bedoeling dat de mensen hun verhaal kwijt kunnen bij een van onze gastvrouwen/gastheren, want Joris kan natuurlijk niet overal tegelijk zijn.

We zoeken gastheren en gastvrouwen die communicatief vaardig zijn en volwassen overkomen. Mensen moeten een persoonlijk verhaal kwijt kunnen, dit kunnen soms emotionele verhalen zijn. Het kunnen bieden van een luisterend oor is belangrijk.  Het gaat om de data:  6,7,8  /  11,12,13,14,15  / 18,19,20 december.

Reiskosten worden vergoed en ook reistijd wordt uitbetaald. Eind november vindt een gezamenlijke kick-off plaats waarin meer uitleg volgt over wat de taken zijn en wat het project inhoudt.

Let op: dit evenement vindt buiten plaats. In december kan het koud zijn 😊

Vind jij het geen probleem om te reizen, en vind je het leuk om te helpen bij dit evenement? Reageer dan snel.

Zie jij een match? Aarzel dan niet en neem contact op met Anouk (088 2700 700) of stuur een mail naar recruiter@directforce.nl.

“Progress was never made
by standard people.”