Het promotiebureau van Nederland!

En maken ons hard voor het resultaat.

Meer dan 20 jaar ervaring in promotionele campagnes.

Direct Force ontwikkelt al sinds 1997 eigenzinnige fieldmarketing campagnes met de ambitie om iedere ontmoeting tot een verrijking te doen leiden. Bij iedere campagne staat de persoonlijke interactie centraal. Wij willen de doelgroep raken, in beweging krijgen en activeren voor jouw merk. Door ons écht te verdiepen in een doelgroep en het product, is elke campagne weer uniek. Precies dat maakt ons werk zo leuk!

We werken met enthousiaste en gedreven studenten die vanaf de beginfase (vaak al vanaf de brainstorm) betrokken worden bij de campagne. Deze getrainde sales promotors geloven heilig in de kracht van face-to-face communicatie, en trekken vanuit Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht het land in om jouw merk op de kaart te zetten.

Bijbaan Amsterdam

Voor effectieve en opvallende campagnes op maat om het merk echt onder de aandacht te brengen.

Bijbanen Utrecht

Op zoek naar een salesbureau met ervaring in verschillende soorten branches? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn weinig branches waar wij nog niet actief voor zijn geweest. Een kleine greep uit de verschillende branches; energiemaatschappijen, uitgeverijen, non-profit organisaties, banken & verzekeraars, omroepen, foodboxen, webwinkels, culturele instellingen & telecombedrijven.

Mocht jouw branche er (nog) niet tussen staan, neem dan contact op! Wij nemen graag de uitdaging aan om ook voor jouw branche een ludieke campagne te ontwikkelen!

De doelen van onze campagnes zijn…

Sales & Promotie

Face-to-face is nog steeds de meest krachtige vorm van communicatie voor het leggen van een contractuele relatie.

Leadgeneration

Het op een ludieke wijze verzamelen van bijv. NAW-gegevens die bedrijven in staat stellen op het juiste moment, via het juiste kanaal direct contact te leggen.

Behoud & Retentie

Waarom alleen investeren in nieuwe klanten? Bestaande klanten behouden en oude klanten terug winnen is zeer waardevol, ook voor het imago van een merk.

Guerrillamarketing

Verrassende campagnes (low cost, high impact) die je bijblijvenen de juiste associatie leggen met het merk.

“Progress was never made
by standard people.”

Solliciteer hier!