Gedreven, dynamisch en gezellig.

Zelfs op de maandag.

Ridderstraat 29, 2011RR Haarlem

Back in time.

In 1888 is de kerk in gebruik genomen onder de naam Gereformeerde Noorderkerk. Het gebouw is ontworpen door de architect H. van Es en naar verluid is de raampartij geïnspireerd op de ramen van de Westerkerk in Amsterdam. Tot 2007 is de kerk in bezit geweest van de gereformeerde gemeente, daarna heeft Direct Force het stokje overgenomen. In 2007 heeft Direct Force de Noorderkerk aangekocht en verbouwd tot smaakvol bedrijfsverzamelgebouw en tevens hoofdkantoor van Direct Force Nederland. De Church is anders dan de meeste kerken en open op alle dagen behalve zondag.

Open op alle dagen.

Behalve op zondag.

Flexplekken.

Je wilt werken in een inspirerende, bruisende omgeving. Je wilt binnenlopen en het gevoel hebben dat je onderdeel bent van een organisme waar zelfsturing en eigen initiatief voorop staan. Als jouw bedrijf in de Church zetelt, zal je merken dat je op alle fronten gestimuleerd wordt. Iedere maand houden we een lunch in de Church waarbij we onze activiteiten, uitdagingen en kansen met elkaar delen. We bekijken hoe we onze klanten beter kunnen bedienen en houden elkaar daar scherp in.

Klinkt dit als muziek in de oren? Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het huren van flexplekken. Kom gerust eens een kijkje nemen. Beeld zegt toch meer dan woorden.