fbpx

Welke DF`er hebben wij voor ons?

Mijn naam is Mischa van de Ven! Woonachtig in Utrecht en teamcaptain bij Direct Force vestiging Nijmegen.

Hoe ben je bij Direct Force terecht gekomen?

Heel cliché… via het internet. Ik reageerde op een advertentie die via een vacaturebank was verspreid en de volgende dag mocht ik op sollicitatie komen bij toenmalig Direct Force Arnhem.

Hoe lang ben je al werkzaam bij Direct Force en welke functie bekleed je?

Ik ben ondertussen 2,5 jaar zonder tussenpozen werkzaam bij Direct Force, momenteel ben ik teamcaptain voor Direct Force Nijmegen.

Wat vind je het leukste in je werk als teamcaptain?

Het ondersteunen en begeleiden van (succesvolle) trainees en promotors. Daarnaast spreekt de verantwoordelijkheid als deel van een team dat de vestiging Nijmegen leidt mij aan, het omgaan met successen en tegenslagen binnen de goedlopende vestiging die Nijmegen nu is, zijn een dagelijkse uitdaging.

Wat was jouw grootste succes tot nu toe binnen Direct Force?

Ik denk dat de eerste keer dat ik tot captain verkozen werd mijn grootste succesverhaal tot nu toe is. Ik stond op de Steenweg in Utrecht voor NRC en had nog 1 werkdag om 5 sales te halen waardoor ik destijds via ‘de hele maand gemiddeld target’-regeling teamcaptain zou worden, op driekwart van de dag stond ik op 2 en ik had de moed verloren. Toen kwam Rowan (vestigingsmanager Utrecht) langs en hij stelde mij de vraag; ‘ga je nu nog alles eruit halen wat erin zit of ga je naar huis?’. Uiteindelijk koos ik voor het eerste en ik schreef in totaal 5 sales.

Zie je je collega’s ook wel eens buiten werktijd?

Absoluut, ik heb het geluk gehad dat ik door Direct Force mijn huidige vriendin heb ontmoet. Daarnaast heb ik veel vrienden van mij aangebracht bij de huidige vestiging en ik heb veel nieuwe vrienden mogen maken binnen dit werk. We gaan geregeld met z’ n allen stappen, avonden die garant staan voor gezelligheid! Daarnaast ben ik dit jaar met een aantal collega’s op vakantie geweest, ontzettend leuk om zo’n hechte band te hebben met collega’s!

Je hebt de verhuizing van onze vestiging Arnhem naar Nijmegen meegemaakt. Hoe heb je deze verandering ervaren?

Het was natuurlijk een teleurstelling in eerste instantie dat we de vestiging in Arnhem moesten verlaten, je laat toch een stukje nostalgie achter, herinneringen met pure Direct Force avonden en collega’s die er nu niet meer werken. Voor de vestiging zelf heeft de verhuizing ontzettend positief uitgepakt, een verviervoudiging van het aantal collega’s en vestiging Nijmegen heeft nu al veel van de oude records uit Arnhem uit de boeken geschreven. Het is mooi om die ontwikkeling mee te mogen maken. De verandering in professionaliteit en aanzien ten opzichte van de vestiging in Arnhem zorgen er ook voor dat het oostelijke deel van Direct Force weer op de kaart staat!

Wat heeft het voor jou persoonlijk veranderd?

Ik moest langer reizen, maar de keerzijde is dat ik mijn vrienden in Nijmegen vaker kan bezoeken en dat ik vaker in Nijmegen kan gaan stappen. Bovendien is Nijmegen een leukere stad dan Arnhem!

Waarom heb je 2,5 jaar geleden gekozen voor Direct Force als werkgever?

Ik werkte destijds al 3 jaar bij Albert Heijn en ik was ‘breindood’ geworden van het vakken vullen. Het was voor mij de kans om me te ontwikkelen op het gebied van een (bij)baan en nieuwe dingen te leren. Bovendien zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Albert Heijn, de doorgroeimogelijkheden binnen Direct Force veel interessanter.

Wat is het belangrijkste wat jij bij Direct Force leert?

Sociale vaardigheden, verkopen en managen zijn kwaliteiten die ik dagelijks verbeter.

Waar liggen je ambities?

Ik wil binnen Direct Force (Nijmegen) graag nog groeien, momenteel doe ik een studie (commerciële economie) die aansluit bij verkoop, vanaf volgend jaar is deze studie duaal en wil ik gaan bekijken wat mijn mogelijkheden binnen Direct Force zijn.

Welke meerwaarde heeft volgens jou het werken bij Direct Force voor jouw ambitie en toekomst plannen?

Ik denk dat Direct Force een mooie opstap is voor een toekomstige bijbaan, via Monkeywise zorgt Direct Force er ook voor dat ambitieuze talentvolle werknemers een werkplek in het werkveld kunnen krijgen. Ontwikkeling van vaardigheden op allerlei verschillende gebieden zorgt voor een voorsprong bij veel commerciële toekomstige banen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Naast werken houd ik erg van voetbal en een drankje ?

Aan welke gebeurtenis van de afgelopen 2,5 jaar bij Direct Force denk je met plezier terug?

Mijn gehele periode ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk, dat is vooral iets wat ik bij vorige bijbaantjes nog wel eens miste. Verder heb ik veel herinneringen van leuke en gezellige dagen en avonden die me tot op de dag van vandaag bijblijven. Mijn relatie met Roos, die onder andere door het werken bij Direct Force is ontstaan mag ik betitelen als mijn beste (lopende) herinnering.

Camiel

Author Camiel

...

More posts by Camiel