Meer dan zomaar een studenten bijbaan in Utrecht!

De leukste bijbanen voor naast je studie

Solliciteer hier!
Zoek jij een studenten bijbaan waarbij je met jouw enthousiasme en eigenzinnigheid je geld kan verdienen?
Solliciteer en ga aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.
Samen met jouw collega’s maak je van elke dag een feestje!

Studenten in Utrecht verdienen echt meer!

Utrecht, dé studentenstad met dé ideale studentenbaan. Of je nou op kamers woont of nog lekker thuis, één ding is zeker en dat is dat je als student wel wat meer mag verdienen met een bijbaan. Bij Direct Force Utrecht kan dat, want jij bepaalt je eigen salaris aan de hand van het aantal sales dat je schrijft. Naast het uurloon ontvang je voor elke sale een bonus. Hierdoor kan je salaris  snel hoog oplopen en heb je weer een lekker extra zakcentje voor die ene telefoon of laptop die je graag wilde hebben!

Werken met vrienden, niet met collega’s.

Wat is er nou leuker dan werken met je vrienden? Niet alleen kun je met je eigen vrienden werken, je kan ook veel nieuwe vrienden maken! Samen ga je op stap naar de locatie in Utrecht of omgeving. Daar spreek je mensen aan en breng je de actie op een leuke enthousiaste manier over op de passerende mensen. Na een lekkere werkdag achter de rug te hebben gehad is het tijd voor een borrel! Een leuk moment om naar uit te kijken en weer lekker te socializen met je vrienden onder het genot van een biertje.

Naast het bepalen van je eigen salaris bepaal jij ook zelf wanneer, waar en met wie je wil werken. Hoe ideaal is dat? We snappen dat je als student een bijbaan zoekt die je goed kan combineren met je studie. En dat kan best lastig zijn! En of je nou op zoek bent naar een fulltime-, parttime- of een vakantiebaan, het kan allemaal en daarom is dit dé perfecte studentenbaan voor jou. Jij bent baas over je eigen planning!

Gratis ontwikkeling met een trainingsprogramma op maat.

Werken bij Direct Force betekent ook investeren in jezelf en je toekomst! We gaan samen de beste versie van jezelf creëren. Kortom je wordt opgeleid als een echte ‘Young Professional’!

Hoe kun je dit bereiken? Om te beginnen heb je voor deze bijbaan geen ervaring nodig, maar het is belangrijk dat je je volledig inzet en enthousiast bent! Wij geven trainingen, masterclasses en dagelijkse 1-op-1 coaching. Je eigen DF-Academy! Dit is de ideale bijbaan waarin we samen bouwen aan jouw toekomst. Uiteraard kun je bij ons ook aangeven wat je graag zou willen leren, je eigen persoonlijke doelen stellen. Zo krijg je een training op maat!

#WorkHardPlayHard

 

Bij mooie prestaties horen natuurlijk ook onvergetelijke feestjes.
Ben jij er de volgende keer ook bij?

Join The Team!

Oké. Maar wat houdt die bijbaan nou precies in. We zetten het kort voor je op een rijtje.

Wie ben je?

Je bent student. Je zoekt een bijbaan en je vindt het leuk om met jouw enthousiasme een positieve ervaring rondom een merk te creëren.

Waar werk je?

In een winkelstraat, op beurzen en/of evenementen.

Wanneer werk je?

Jij bepaalt! Je kan je werkdagen flexibel inplannen. Drukte rondom tentamens? Plan je uit en plan je de week erna extra in.

Wat doe je?

Je verkoopt. Wat dan precies? Aantrekkelijke acties voor A-merken waar mensen blij van worden.

Wat krijg je?

Geld. Heel veel geld. Maar ook ontwikkeling. We gaan je trainen, begeleiden en coachen om het beste in jezelf naar boven te halen. En natuurlijk… fun! Elke werkdag is een feestje. Maar dan ook écht.

Ja! Dit is dé studenten bijbaan voor mij!

Gezellig! We kunnen niet wachten om kennis te maken!
Vul hier even je gegevens in… zo gepiept!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.

A-merken met een bijzonder verhaal. Daar verbind jij je aan. Staat ook heerlijk op je CV, vind je niet?