Meer dan zomaar een studenten bijbaan in Amsterdam!

De leukste bijbanen voor naast je studie

Solliciteer hier!
Zoek jij een studenten bijbaan in Amsterdam waarbij je met jouw enthousiasme en eigenzinnigheid je geld kan verdienen?
Solliciteer en ga aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.
Samen met jouw collega’s maak je van elke dag een feestje!

Studenten in Amsterdam verdienen echt meer!

De ideale studenten bijbanen in Amsterdam… Jij bepaalt de hoogte van jouw eigen salaris aan de hand van het aantal sales dat je schrijft. Naast een goed vast uurloon zijn er met deze studenten bijbaan iedere dag verschillende bonussen te verdienen, waardoor je salaris snel kan oplopen en onbeperkt hoog kan zijn. Je salaris hangt dus ook af van je prestaties, maar je hebt alles in eigen hand…  Wil jij de beste studenten bijbaan in Amsterdam en ga jij voor de 100 euro per dag? Bij Direct Force kan dit!

Kom jij bij ons werken met een mooi pand aan de mooiste gracht van Amsterdam, de prinsengracht als vestiging en jouw nieuwe thuisbasis in Amsterdam?

Neem een kijkje op de pagina Studenten Vacatures en meld je nu aan!

Werken met vrienden, niet met collega’s.

Naast goede bonussen en dus ook een goed gevulde bankrekening, ontstaan er hechte, nieuwe vriendschappen, tijdens het werken bij de leukste bijbaan van Amsterdam. En zeg nou zelf, werken bij de leukste studenten bijbaan van Amsterdam met een vriendengroep en ook nog eens successen boeken is toch goud waard!

Om deze leuke bijbaan nog leuker te maken dan alleen samenwerken met je vrienden, mag je zelf bepalen wanneer, waar en met wie je werkt.

Bij Direct Force snappen we als geen ander dat je studie combineren met een bijbaan best lastig kan zijn. Daarom laten wij jou zelf bepalen wanneer je wil werken en op welke locatie je dat het liefste doet. Ideaal toch?

Gratis ontwikkeling met een trainingsprogramma op maat.

Naast hard werken bij de leukste studenten bijbaan biedt Direct Force niet alleen fieldmarketing aan. Wij gaan jou beter maken en de beste versie van jezelf creëren. Dit doen we door trainingen, masterclasses en dagelijkse 1-op-1 coaching. Dit allemaal om jou te helpen ontwikkelen. Je eigen Direct Force- Academy! Samen bouwen aan jou toekomst. Heb je al ideeën over wat je wil gaan doen na het hebben van de leukste studenten bijbaan van Amsterdam? Wij zijn een en al oor!

#WorkHardPlayHard

 

Bij mooie prestaties horen natuurlijk ook onvergetelijke feestjes.
Ben jij er de volgende keer ook bij?

Join The Team!

Oké. Maar wat houdt die bijbaan nou precies in. We zetten het kort voor je op een rijtje.

Wie ben je?

Je bent student. Je zoekt een bijbaan en je vindt het leuk om met jouw enthousiasme een positieve ervaring rondom een merk te creëren.

Waar werk je?

In een winkelstraat, op beurzen en/of evenementen.

Wanneer werk je?

Jij bepaalt! Je kan je werkdagen flexibel inplannen. Drukte rondom tentamens? Plan je uit en plan je de week erna extra in.

Wat doe je?

Je verkoopt. Wat dan precies? Aantrekkelijke acties voor A-merken waar mensen blij van worden.

Wat krijg je?

Geld. Heel veel geld. Maar ook ontwikkeling. We gaan je trainen, begeleiden en coachen om het beste in jezelf naar boven te halen. En natuurlijk… fun! Elke werkdag is een feestje. Maar dan ook écht.

Ja! Dit is dé studenten bijbaan voor mij!

Gezellig! We kunnen niet wachten om kennis te maken!
Vul hier even je gegevens in… zo gepiept!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.

A-merken met een bijzonder verhaal. Daar verbind jij je aan. Staat ook heerlijk op je CV, vind je niet?