Meer dan ‘zomaar’ een studenten bijbaan in Rotterdam.

De studenten bijbaan van je leven!

Solliciteer hier!
Je wilt snel, veel geld verdienen in de Sales. Maar ook tijd overhouden voor je studie op de momenten dat het nodig is. En eigenlijk wil je tijdens je werk ook nog wel wat leren. Én het zou ook wel fijn zijn als het er ook gezellig is. Klinkt onmogelijk? Toch niet!

010 studenten verdienen écht meer.

De ideale studenten bijbaan Rotterdam… Jij bepaalt je eigen salaris aan de hand van het aantal Sales dat je schrijft. Naast jouw vaste uurloon zijn er iedere dag verschillende bonussen te verdienen, waardoor je salaris snel kan oplopen en onbeperkt hoog kan zijn. Je hebt dus alles in eigen hand… Ga jij voor de 100 euro per dag?

Werken met vrienden, niet met collega’s.

Naast een goed gevulde bankrekening, krijg je er bij ons ook een lading nieuwe vrienden bij. De één nog maffer dan de ander, maar samen net één grote familie.  En zeg nou zelf, samen successen boeken is toch goud waard!

Jij kunt mensen overtuigen… maar weet je ook hoe dat werkt?

Iedere dag leer je bij Direct Force… We leren hoe jouw brein werkt, wat wij onder Sales verstaan en hoe je een gesprek richting kunt geven. Via ons online Enrichment Programma, blijf je op de hoogte van interessante TED-talks, leer je nieuwe technieken en kun je jouw kennis niveau continue blijven verbeteren.

Meer dan alleen werk…

Zoals het jaarlijkse voetbaltoernooi tussen vestigingen.

Join The Team!

Top ontwikkeling met een trainingsprogramma op maat.

We gaan je beter maken. De beste versie van jezelf creëren. Dit doen we door trainingen, masterclasses en dagelijkse 1-op-1 coaching. Samen bouwen aan jouw toekomst.

Feestjes waar je u tegen zegt.

We zijn dol op themafeestjes. En op bier. Tijdens ons laatste feestje ging iedereen volledig Disney-style. En dat was niet alles, een echte waterglijbaan maakte het feest helemaal compleet. En, voor de snelste afdaler was er een memorabele prijs. Meedoen is uiteraard op eigen risico. 😉

Jouw mening telt. Laat je stem horen.

Ooit gehoord van het Semler principe? Wij zweren bij democratie en nemen grote beslissingen dan ook met z’n allen. Ervaring leert dat door elkaar te inspireren, je uiteindelijk verder komt. Toffe, creatieve ideeën zijn dus altijd welkom!

Aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.

Wij geloven in de kracht van de vrijheid van meningsuiting… daarom werken wij al 20 jaar succesvol voor de grootste kwaliteitskranten van Nederland.

Heb je meer met het milieu, dan kun je werken voor Groene Energiemaatschappijen en/of andere bedrijven die Nederland groener maken.

Verder hebben we regelmatig promotieklussen.

Oké. Maar wat houdt die bijbaan nou precies in. We zetten het kort voor je op een rijtje.

Wie ben je?

Je bent student. Je zoekt een bijbaan in de Sales en je vindt het leuk om met jouw enthousiasme  een positieve ervaring rondom een merk te creëren.
We zijn op zoek naar enthousiaste ambassadeurs in Rotterdam!

Waar werk je?

In een winkelstraat, op beurzen en/of evenementen.

Wanneer werk je?

Jij bepaalt! Je kan je werkdagen flexibel inplannen. Drukte rondom tentamens? Plan je uit en plan je de week erna extra in.

Wat doe je?

Je verkoopt. Wat dan precies? Aantrekkelijke acties voor A-merken waar mensen blij van worden.

Wat krijg je?

Geld. Heel veel geld. Maar ook ontwikkeling. We gaan je trainen, begeleiden en coachen om het beste in jezelf naar boven te halen. En natuurlijk… fun! Elke werkdag is een feestje. Maar dan ook écht.

Ja! Dit is dé studenten bijbaan in Rotterdam voor mij!

Gezellig! We kunnen niet wachten om kennis te maken!
Vul hier even je gegevens in… zo gepiept!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden