Meer dan ‘zomaar’ een bijbaan in Haarlem.

De studenten bijbaan van je leven!

Solliciteer hier!
Je wilt snel, veel geld verdienen. Maar ook tijd overhouden voor je studie op de momenten dat het nodig is. En eigenlijk wil je tijdens je werk ook nog wel wat leren. Én het zou ook wel fijn zijn als het er ook gezellig is. Klinkt onmogelijk? Toch niet!

Studenten in Haarlem verdienen écht meer.

Jij bepaalt je eigen salaris. Oké, dat is misschien overdreven maar in zekere zin is het wel waar! Naast jouw vaste uurloon zijn er iedere dag verschillende bonussen te verdienen, waardoor je salaris snel kan oplopen. Eigenlijk heb je alles dus in eigen hand… hoeveel euro’s per dag ga jij pakken? Oftewel de ideale studenten bijbaan

De leukste Studenten Bijbaan van Nederland

Werken met vrienden, niet met collega’s.

Naast een goed gevulde bankrekening, krijg je er bij ons ook een lading nieuwe vrienden bij. De één nog maffer dan de ander, maar samen net één grote familie.  En zeg nou zelf, samen successen boeken is toch goud waard!

Werken wanneer, waar en met wie je wil.

Wij snappen als geen ander dat je studie combineren met een bijbaan best lastig kan zijn. Het leven van een student gaat uiteraard niet over rozen 😉 Daarom laten wij jou zelf bepalen wanneer je wilt werken en op welke locatie je dat het liefst doet. Ideaal studenten bijbaan toch?

Meer dan alleen werk…

Zoals het jaarlijkse voetbaltoernooi tussen vestigingen.

Join the Team!

Gratis ontwikkeling met een trainingsprogramma op maat.

We gaan je beter maken. De beste versie van jezelf creëren. Dit doen we door trainingen, masterclasses en dagelijkse 1-op-1 coaching. Je eigen DF-Acadamy! Samen bouwen aan jouw toekomst. Heb je zelf ook ideeën over wat je graag zou willen leren? Wij zijn één en al oor.

Feestjes waar je u tegen zegt.

We zijn dol in Haarlem, op themafeestjes. En op bier. Tijdens ons laatste feestje ging iedereen volledig Disney-style. En dat was niet alles, een echte waterglijbaan maakte het feest helemaal compleet. En, voor de snelste afdaler was er een memorabele prijs. Meedoen is uiteraard op eigen risico. 😉

Jouw mening telt. Laat je stem horen.

Ooit gehoord van het Semler principe? Wij zweren bij democratie en nemen grote beslissingen dan ook met z’n allen. Ervaring leert dat door elkaar te inspireren, je uiteindelijk verder komt. Toffe, creatieve ideeën zijn dus altijd welkom!

Aan de slag voor de mooiste merken van Nederland.

A-merken met een bijzonder verhaal. Daar verbind jij je aan. Staat ook heerlijk op je CV, vind je niet?

Oké. Maar wat houdt die bijbaan nou precies in. We zetten het kort voor je op een rijtje.

Wie ben je?

Je bent student. Je zoekt een bijbaan en je vind het leuk om met jouw enthousiasme  een positieve ervaring rondom een merk te creëren.

Waar werk je?

In een winkelstraat, op beurzen en/of evenementen.

Wanneer werk je?

Jij bepaalt! Je kan je werkdagen flexibel inplannen. Drukte rondom tentamens? Plan je uit en plan je de week erna extra in.

Wat doe je?

Je verkoopt. Wat dan precies? Aantrekkelijke acties voor A-merken waar mensen blij van worden.

Wat krijg je?

Geld. Heel veel geld. Maar ook ontwikkeling. We gaan je trainen, begeleiden en coachen om het beste in jezelf naar boven te halen. En natuurlijk… fun! Elke werkdag is een feestje. Maar dan ook écht.

Ja! Dit is dé bijbaan voor mij!

Gezellig! We kunnen niet wachten om kennis te maken!
Vul hier even je gegevens in… zo gepiept!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden